kaffe kan være for gammel logstor bio

Den nye biograf har to sale. Løgstør BIOs Venner i nye lokaler. Maj 2018 åbne dørene til Løgstørs splinternye og topmoderne biograf med to flotte sale. Den nye biograf er ligesom den gamle biograf ejet af foreningen Løgstør BIOs Venner. . Løgstør BIOs Venner er stolte over selv at kunne levere 1,9 millioner til byggeriet. Den store sal vil blive monteret med recliner stole, som er det sidste nye indenfor biografstole.

L?nstrup, caf? Bio: Kaffe kan være for gammel logstor bio

Kaffe kan være for gammel logstor bio 57
kaffe kan være for gammel logstor bio Sex møde hong kong hovedstadsområdet
Kaffe kan være for gammel logstor bio Ud over almindelig biografdrift skal den nye biograf som nævnt også kunne fungere som film- og medieværksted, der kan bruges til undervisning, men som også vil kunne benyttes af andre parhaat thaimaalainen pimppi lähellä kokemäki filmentusiaster i Løgstør og omegn. 18.30 blændes der op for film i begge sale. Publikum kan nyde de udvalgte film ved små caféborde, og den hyggelige biograf er absolut et besøg værd. .
Sex østerbro afrikanske kvinder Projektet er desuden støttet af Det Danske Filminstitut, og der har været god opbakning og økonomisk støtte fra gamle damer sex verdens største pik mange lokale fonde og institutioner. Der er også god lokal opbakning via flotte bidrag fra lokale fonde, hvilket varmer folkene fra biografen meget. Find mere information. Ydermere der er kommet et film- og medieværksted i den nye biograf. 16.00 samt officielle indvielse.
Kaffe kan være for gammel logstor bio Unge moden kvinde søger mand yngre 30 for sex aarhus

En tanke om “Kaffe kan være for gammel logstor bio”

  1. Publikum kan nyde de udvalgte. I 2018 har biografen. Billetter og kioskvare kan k?bes.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *